Konya ve Karaman'da GO Araç Bakım Günleri Başlıyor...

13 Mayıs 2014 Salı
Konya ve Karaman'da GO Araç Bakım Günleri Başlıyor...

Yeni nesil akaryakıt istasyonu GO'da aracınızın bakımını ücretsiz olarak yaptırmaya ne dersiniz? Kurulduğu günden bu yana Türkiye'de LPG pazarının lideri olan İpragaz'ın 50 yılı aşkın deneyimiyle oluşturduğu GO, sunduğu motor ve çevre dostu akaryakıtların yanı sıra sağladığı kolaylıklarla da kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Yenilikçi hizmet anlayışına sahip GO, Konya ve Karaman illerinde düzenlediği "GO Araç Bakım Günleri" ile aracınızın hassas gaz ayarını yaparak motorun ömrünü uzatıyor, güvenli seyahat imkânı tanıyor.


Yolların En Saygın İstasyonu Sizi Bekliyor

17-29 Mayıs tarihleri arasında Konya ve Karaman'da düzenlenecek "GO Araç Bakım Günleri" kapsamında hiçbir ücret ödemeden en kaliteli hizmetten faydalanmak için aracınızla GO istasyonlarına gelmeniz yeterli. LPG'li araç sahiplerinin bildiği gibi gaz ayar kontrolü, aracın yakıt-hava karışımının ideal oranda tutulması için oldukça önemlidir.

Bu fırsat günlerinde,
 

  • Gaz sızdırmazlık kontrolü,
  • Hava filtresi kontrolü,
  • Egzoz değeri ölçümü ile gaz ayarı
  • Bakım planı süreç kontrolü yaptırarak motorun fazla yakıt tüketmesini önler, parçalarının kullanım ömrünü uzatırsınız. Ayrıca çevre dostu hizmet anlayışına sahip GO istasyonlarında yaptırabileceğiniz gaz ayar kontrolü ile havaya karışması muhtemel zararlı gazları ve partikülleri minimuma indirerek doğayı da korumuş olursunuz.

Mobil 1 Yağ Bakımı İle Motorunuzu Koruyun

Aracınızın motorunu korumak için gerekli olan bütün malzemeleri bulabileceğiniz GO istasyonlarında, "GO Araç Bakım Günleri" kapsamında Mobil 1 madeni yağ bakımı hizmeti de veriyor. Motorunuzun ilk çalışma anından en zorlu koşullara kadar sorunsuz bir şekilde çalışması için özel olarak üretilen Mobil 1 motor yağları, sentetik yapısıyla bütün hareketli parçaları sarar ve sürtünmeden kaynaklanan aşınmayı ortadan kaldırır. 17-29 Mayıs tarihleri arasında Karaman ve Konya GO istasyonları'na uğrayarak aracınızın motor yağını kontrol ettirebilir, motorunuza en uygun motor yağını kullanmak için Mobil'in uzman ekibinden danışmanlık alıp aracınızda yüksek performansa merhaba diyebilirsiniz.

Konya ve Karaman'da Araç Kontrolü GO'dan

Konya'da 4 adet istasyonu bulunan GO, sizi ücretsiz gaz ayar kontrolü ve Mobil 1 madeni yağ bakımına davet ediyor. Eğer Konya Seydişehir'de yaşıyorsanız Aktaş Mahallesi'ndeki Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Petrol'de 17-18-19 Mayıs tarihlerinde, Konya Selçuklu'da iseniz Sille Ak Mahallesi Kaya Caddesi Beşyüzevler Yolu'nda bulunan Erol Petrol'de 20-21 Mayıs tarihlerinde ücretsiz gaz ayarı ve Mobil 1 madeni yağ bakımı yaptırabilirsiniz. Farklı ve üstün hizmet anlayışını bulunduğunuz yere getiren GO aynı zamanda Konya Karatay'da Fevziçakmak Mahallesi Karayış Caddesi üzerindeki Saraçoğlu Petrol'de 22-23 Mayıs tarihlerinde ve Konya Ereğli'de Ziyagökalp Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerindeki Sarıbudak Petrol'de 26-27 Mayıs tarihlerinde ücretsiz gaz ayarı ve Mobil 1 madeni yağ bakımı hizmeti sunuyor.

GO, Karaman İstasyonu'ndaki müşterilerine de üstün hizmeti sunmak için sizi 28-29 Mayıs tarihlerinde Sarıveliler'de Adiller Mahallesi Şehit Öğretmen Ali Yıldız Caddesi'nde bulunan Gültekinler Petrol'e bekliyor.

İlgili Yazılar