Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

26 Ocak 2015 Pazartesi
Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

Yolda olanların en büyük yardımcıları bilirsiniz ki yakıt istasyonlarıdır. Ailenizle ya da tek başınıza çıktığınız yollarda basit gibi görünen ama önemli ihtiyaçları verimli bir şekilde karşılamak yolculuğunuzun kalitesini, konforunu artırır. Özellikle de her ayrıntısı ince düşünülmüş, mükemmeliyetçi bir istasyona uğradıysanız.
İşte GO, sizleri ışıklandırmaları, renkleri, tuvaletleri, marketi, markette satılan bisküvisine kadar her ayrıntısı düşünülmüş, tasarlanmış yakıt istasyonlarına davet ediyor. GO istasyonları alışılagelmiş, sıradan uygulama ve tasarımların dışına çıkıp, yenilikçi bir yaklaşımla sizleri ağırlıyor.

Hem aracınızın hem sizin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan GO istasyonları, yakıt istasyonu kavramına yeni bir anlam katıyor.

Her türlü enerji kaynağı ile çalışan araçları ve değişen tercihleri göz önünde bulundurarak, müşteri ihtiyaçlarını her noktada karşılayarak saygın bir marka olma yolunda ilerleyen GO, yollarda en büyük yardınız olmayı hedefliyor.

Mutlu müşteri kuralının geçerli olduğu GO istasyonlarında müşteriler, saygılı, adil ve eşit hizmet alıyor ve müşteri memnuniyeti odaklı güler yüzlü hizmet felsefesiyle GO istasyonuna uğrayanlar yüzlerinde bir tebessüm ile yollarına devam ediyorlar. Aracınız ve sizin ihtiyaç duyabileceğiniz üstün teknoloji, oto yıkama, geniş ürün gamı sunan market ve yenilikçi tuvalet gibi daha birçok kolaylığı tek bir noktada bulunuyor.

Hem insana hem dünyaya değer veren GO, sürdürebilirlik ilkesi ile ekolojik hassasiyet gösteriyor. Doğaya daha az zarar vermeyi misyon edinip, daha az karbon salımı sağlayan GO Eno serisi yakıtlar, istasyonlarda yüzde 50'ye varan su ve elektrik tasarrufunu sağlayan ekipmanlar, ayrıştırılmış özel atık üniteleri ile yeniden üretime kazandırılan atıklar ile doğayı korumaya katkı sağlıyor. Ayrıca GO basılı malzemelerinde ağaç yerine şeker kamışı kaynaklı kâğıt kullanılıp her yıl yüzlerce ağacın korumasına katkıda bulunuyor.

Türkiye'nin birçok bölgesinde hizmete açılan GO istasyonları, ülkemizin her karesine değer katıyor. GO istasyonlarımızın bulundukları yörelerde sosyal sorumluluk projelerini destekliyor. Bitkisel hayvansal ve su ürünleri alanında faaliyet gösteren çiftçiler yeni nesil GO yakıt istasyonlarında büyük avantaj sahibi oluyor. İstasyon çalışanlarının bireysel gelişimine katkıda bulunuyor ve topluma daha fazla değer katıyor.

Dünyaya ve insana değer veren GO, Türkiye'nin dört bir yanında sizlere hak ettiğiniz hizmeti vermekten gurur duyuyor.

İlgili Yazılar