Bolu - Abant'ta muhteşem bir gün

17 Şubat 2015 Salı
Bolu - Abant'ta muhteşem bir gün

Hem Siz Hem De Çocuklarınız İçin En Güzel Hediye: Abant'ta Muhteşem Bir Gün
Ülkemizin doğa harikalarından biri olan Abant'ta bir gün geçirmeyi planlıyorsanız harika manzaralarla ve birbirinden güzel etkinliklerle dolu bir gün yaşayacaksınız demektir. Okulların yarıyıl tatiline de girmesiyle, şehre yakın kaçamakların içinde en çarpıcı olanı Abant'ta harika bir gün geçirebilirsiniz. Fırsat buldukça yapacağınız bu geziler hem size hem de çocuklarınıza motivasyon olarak geri dönecek, ailecek yapılan her aktivitenin faydalarını görmenizi sağlayacak!

Güne başlarken
Sabah erken saatlerde Abant'ta olmaya çalışın çünkü güne başlarken yapacağınız harika köy kahvaltısı, gün boyunca Abant'ta yapacağınız aktivitelerde harcayacağınız enerjiyi depolamanız için harika bir yol! Özellikle doğal ürünlerle hazırlanan köy kahvaltısında yediklerinizin tadını uzun süre unutamayacak, tekrar Abant'ı ziyaret etmek için sabırsızlanacaksınız.

Çevreyi tanıyın
Abant'ta mutlaka görülmesi gereken yerlere gitmek için bir plan yapın ve en çok görmek istediklerinizden başlayın. Özellikle Yedi Göller Milli Parkı'nı ziyaret ettiğiniz sırada bu muhteşem doğaya inanmakta güçlük çekeceksiniz. Aynı zamanda çocuklarınıza doğanın önemini ve çevreyi temiz tutmaları gerektiğini anlatmak için harika bir yer. Onların da erken yaşta çevreye saygıları böylece güç kazanacaktır. Yedi Göller Milli Parkı'ndan sonra rotanızı Samandere Şelalesi'ne çevirin çünkü ağaçların arasından şiddetli akan su karşısında hem çocuklarınız hem de siz büyüleneceksiniz! Abant gölü kenarında mangal keyfi de yaşayabilirsiniz. Göl çevresindeki tesislerden birini seçin ve temiz havada mangalın keyfini çıkarın.

Kızaklar veya gölde sandal!
Özellikle kış aylarında karla kaplanan Abant'ta çocuklarınız için çok eğleneceği bir aktivite bulunuyor: Kızak! Oldukça güvenli ve bir o kadar eğlenceli bir aktivite olan kızaklarla çocuklarınız unutamayacakları bir anlar yaşayacaklar ve size teşekkür edecekler! Eğer Abant karlarla henüz kaplanmamışsa yapabileceğiniz bir başka aktivite de Abant Gölü'nde sandala binmek olmalı. Manzaraya bir de gölden bakarak bu anın keyfini çıkarabilirsiniz.

Göl kenarında fotoğraf
Abant Gölü'nün büyüleyici çevresinde manzaraya doyduktan sonra, gördüklerinizi unutulmaz kılmak ve sevdiklerinizle paylaşmak için fotoğraf yürüyüşlerine başlayabilirsiniz. Yeşilin en harika tonlarını ve ağaçların görkemini üzerine örten Abant Gölü'nün çevresinde dolaşırken hem ciğerleriniz tazelenecek hem de şehrin yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız.

GO, İstasyonları ile Bolu'da da yanınızda
Ayrıca Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonu GO, Abant yolculuğunuzda da sizinle birlikte olacak. Abant'a giderken uğrayacağınız Bolu'daki GO akaryakıt istasyonları yol boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir nokta olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyar.

İlgili Yazılar