Yeni Nesil GO İstasyonlarında Yeni Nesil Mobil 1 Yağları

24 Eylül 2014 Çarşamba
Yeni Nesil GO İstasyonlarında Yeni Nesil Mobil 1 Yağları

Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonu GO, 2013 yılından bu yana Türkiye'nin farklı noktalarında "yolların en saygın yakıt istasyonu olma" misyonu ile hizmet veriyor. Motorun gerçek gücünde çalışması için geliştirilmiş olan ENO serisi benzin ve motorin ürünleri ile ekonomik ve yüksek performanslı ürün talebini karşılamak üzere geliştirilen İpragaz LPG, GO'nun lokomotiflerini oluşturuyor. GO ürünlerini yüksek performans ve verimlilik konusunda destekleyen en önemli yardımcı ise yağ endüstrisinin lider markası Mobil 1 oluyor. Mobil 1, motorun hareketli parçalarını sararak aşınmasını önleyen ve motorun ömrünü uzatan yeni nesil sentetik yağları ile GO'nun misyonunu ve kalite anlayışını kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Bu mükemmel iş birliğine ise, yolu GO istasyonlarından geçen herkes ulaşabiliyor.

GO ve Mobil 1 Fark Yaratıyor

2009'da yürürlüğe giren EURO 4 emisyon normunda ortaya koyulan 95 oktan, 97 oktan, dizel ve Euro dizel yakıtlarda bulunan zararlı maddelerin oranının düşürülmesi ilkesiyle uyumlu olan ENO serisi yakıtlarla doğaya verilen zarar minimuma iniyor. Araçların egzozundan çıkan zararlı partiküllerin ve gazların oranını düşürerek havanın ve doğanın kirlenmesini yavaşlatıyor, düzenli kullanımlarda ise önlüyor. ENO serisi ayrıca, içerisinde bulunan geliştirilmiş katkı maddeleri sayesinde kullanıldıkça araç motorunu temizliyor.

Mobil 1 sentetik yağları ise motor yağlarının temel görevi olan aşınmayı önleme ve motoru temizlemeden çok daha fazlasını sunuyor. Klasik mineral motor yağları özellikle soğukta ya da ilk çalıştırmada kalın ve az akışkan oldukları için hızlı hareket edemez, motor parçalarının yüzeylerini kısa sürede yeterince saramaz ve aşınmanın önüne geçemez. Mobil 1 sentetik motor yağları ise ilk çalıştırmada daha akışkan oldukları için motor çalışır çalışmaz hızla giderek hareketli parçaların yüzeylerinin etrafını sarar ve sürtünmeden kaynaklı aşınmanın önüne geçer. Motorun ısındığı normal çalışma periyodunda da fazla incelmeyerek motorda üstün koruma ve performansını sürdürür. Yüksek saflık derecesine ve üstün kaliteye sahiptir. Bu sayede motor parçaları arasında tortu bırakmaz, var olan tortuları ise aralardan ve yüzeylerden söküp mikro parçacıklara ayırarak taşır, yağ filtresinde yakalanmalarını sağlar.

Neden GO? Nereden GO?

Aracından en yüksek performansı en az maliyetle ve uzun süre almak isteyenler GO'da yer alan ENO serisi yakıtlar ile Mobil 1 motor yağlarının birlikteliği ile aradığı çözümü bulacaktır. Yarım yüzyılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok ilke imza atan İpragaz'ın akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ENO serisini ve Mobil 1'i Türkiye'nin 21 önemli şehrinde kullanıma sunuyor. Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Uşak ve Van'da hizmet veren GO, bilinçli sürücüler ve daha iyisini hedefleyenler için kalıcı çözümler yaratıyor. ENO serisi yakıtlar ve Mobil 1 motor yağları, düzenli kullanımlarda hareketli parçaları ve bütün olarak motoru koruyor. Araç bakım giderleri azalıyor ve diğer yakıtlara oranla tasarruf sağlanıyor. Daha az tüketimle daha yüksek performans sunan yeni nesil yakıt istasyonu GO, araçların ihtiyacı olan en kaliteli ürünleri bir arada sunuyor.

İlgili Yazılar