GO ENO Serisine Yakın Bakış

24 Eylül 2014 Çarşamba
GO ENO Serisine Yakın Bakış

Yüksek performans, temiz ve uzun ömürlü bir motor, çevreci ve tasarruflu bir sürüş tecrübesi... Gözünüz gibi baktığınız aracınızdan beklentileriniz bu yöndeyse bütün dikkatinizi kullandığınız yakıt üzerinde toplamanız gerekiyor demektir. İster benzin, motorin, ister LPG kullanıyor olun, beklentilerinizi karşılayacak ürünler bir adım uzağınızda. İpragaz'ın yeni akaryakıt markası GO, GO ENO Serisi'nde bir performans yakıtından beklediğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

Yakıt kullanımında, motorun randımanlı çalışması için süreklilik önemlidir. GO ENO serisi benzin ve motorin ürünleri düzenli kullanıldıklarında, özel olarak geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde motoru başarıyla temizleme özelliğine sahiptirler. Katkısız yakıt kullanan araçlarla kıyasladığımızda katkılı yakıtların daha tasarruflu olduklarını görüyoruz. Motorun, dolayısıyla aracın ömrünü uzatan ve bakım giderlerini azaltan katkılı yakıtlar, performansı artırdığı gibi daha az karbon salımı yaparak doğanın korunmasına da katkıda bulunuyor.

GO ENO Serisi, benzinli araçlar için sunduğu GO ENO 95 içerdiği katkı sayesinde yeni nesil direkt enjeksiyonlu araçlar da dâhil olmak üzere tüm benzinli araçlarda üst düzey performans sağlar. İçerdiği katkılar motorun valflerini ve enjektörlerini temiz tutarak aracın ivmelenme yeteneğini yükseltir ve %3,5'e varan yakıt tasarrufu sağlar. GO dünyasının dizel araçlar için ürettiği GO ENO euroDIESEL motorin, dizel araçların enjektör temizliğini sağlayan, korozyon önleyici ve köpüklenmeyi azaltıcı etkiye sahiptir. Ağır vasıtalarda %1,6'ya, binek araçlarda ise %2,2'ye varan yakıt ekonomisi sağlayan GO ENO euroDIESEL motorin, setan değerini artıran katkısı sayesinde aracın soğukta çalışma problemini de en aza indirir. Dizel araçlar için sunulan diğer yakıt seçeneği ise GO DIESEL... GO DIESEL bünyesinde bulunan katkı sayesinde enjektör ve supapları temiz tutar, motor performansını yükseltip yakıt ekonomisini destekler.

GO ENO serisi katkılı akaryakıtları ile gerçek bir performans yakıtı sunuyor. Aracınızı yüksek verimde ama tasarruflu kullanmak istiyorsanız GO ENO Serisi Kurşunsuz Benzin 95 ve euroDIESEL tam da aradığınız ürünler! Avrupa Birliği standartlarına ve Enerji Piyasası Denetim Kurulu tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olan GO ENO Serisi yakıtlar, tüm araç türlerinde güvenle kullanılabilmektedir.

İlgili Yazılar