GO BLOG

Dünyanın En Heyecanlı Otomobil Yarışları

15 Mart 2016 Salı
Dünyanın En Heyecanlı Otomobil Yarışları

Otomobil yarışı denildiği zaman akıllara genelde Formula 1 geliyor. Nefes kesicilik konusunda oldukça yüksek bir güce sahip olsa da, Formula 1'den çok daha heyecan verici ve tehlike dozu yüksek otomobil yarışları var. Bu heyecan ve tehlikeye eklenen binlerce organizasyon ve eğlence, otomobil yarışlarını harika etkinliklere dönüştürüyor. Dünyanın her yerinden otomobil yarışı tutkunları, yarışın düzenlendiği yere gidiyor ve hem tatil yapıyorlar hem de bu akıl almaz boyutlarda tehlikeli yarışların keyfini çıkarıyorlar.

Devamı

Az Yakıtla Çok Yol Yapmanın İncelikleri

12 Şubat 2016 Cuma
Az Yakıtla Çok Yol Yapmanın İncelikleri

Aynı araç, aynı kilometrede farklı sürücülerle farklı miktarda yakıt harcayabilir. Çünkü kullanım şeklinize göre aracınızın harcadığı enerji, yani yakıt miktarı değişiklik gösterir. Bu da demek oluyor ki yakıt tasarrufu yapmanın incelikleri, sürüş tekniklerinde gizli. Peki, bu teknikler neler mi? İşte az yakıtla çok yol yapmanın incelikleri…

Devamı

Daha Az Yakıtla, Daha Temiz Bir Dünya

23 Şubat 2015 Pazartesi
Daha Az Yakıtla, Daha Temiz Bir Dünya

Temiz bir dünyanın anahtarının saygı olduğunu unutmamak gerekiyor. Saygıyla birlikte basit önlemler de uygulanırsa, daha temiz bir dünyada yaşamak veya geleceği daha renkli bir şekilde hayal etmek mümkün hale gelebilir. Bilinçsiz tercih ve kullanımlar, trafiğe çıkan motorlu taşıt sayısının artışındaki olumsuzlukları çok net bir şekilde görmemize ve yaşamamıza neden oluyor. Tüm bunları en az seviyeye indirebilmek için araç kullanırken yapabileceğiniz birçok şey bulunuyor.

Devamı

Bolu - Abant'ta muhteşem bir gün

17 Şubat 2015 Salı
Bolu - Abant'ta muhteşem bir gün

Abant'ta mutlaka görülmesi gereken yerlere gitmek için bir plan yapın ve en çok görmek istediklerinizden başlayın. Özellikle Yedi Göller Milli Parkı'nı ziyaret ettiğiniz sırada bu muhteşem doğaya inanmakta güçlük çekeceksiniz. Aynı zamanda çocuklarınıza doğanın önemini ve çevreyi temiz tutmaları gerektiğini anlatmak için harika bir yer. Onların da erken yaşta çevreye saygıları böylece güç kazanacaktır. Yedi Göller Milli Parkı'ndan sonra rotanızı Samandere Şelalesi'ne çevirin çünkü ağaçların arasından şiddetli akan su karşısında hem çocuklarınız hem de siz büyüleneceksiniz! Abant gölü kenarında mangal keyfi de yaşayabilirsiniz.

Devamı

Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

26 Ocak 2015 Pazartesi
Bir Akaryakıt İstasyonundan Çok Daha Fazlası

Yolda olanların en büyük yardımcıları bilirsiniz ki yakıt istasyonlarıdır. Ailenizle ya da tek başınıza çıktığınız yollarda basit gibi görünen ama önemli ihtiyaçları verimli bir şekilde karşılamak yolculuğunuzun kalitesini, konforunu artırır. Özellikle de her ayrıntısı ince düşünülmüş, mükemmeliyetçi bir istasyona uğradıysanız.

Türkiye'nin birçok bölgesinde hizmete açılan GO istasyonları, ülkemizin her karesine değer katıyor. GO istasyonlarımızın bulundukları yörelerde sosyal sorumluluk projelerini destekliyor.

Devamı
Tüm Yazılar