Çevreci Otomobillerin Özellikleri

15 Ocak 2015 Perşembe
Çevreci Otomobillerin Özellikleri

Her geçen gün trafiğe çıkan motorlu taşıt sayısında ciddi artışlar yaşanıyor. Bilinçsiz tercihler ve kullanımlar, bu artışın olumsuz etkilerini en üst düzeyde yaşamamıza sebep olabiliyor. Motorlu taşıtların, çevreye ve buna bağlı olarak halk sağlığına olan olumsuz etkilerini minimuna indirmek adına son yıllarda yürütülen çalışmalar daha bilinçli bir kullanımın önünü açarak bu zararları azaltmayı amaçlıyor. Bu yüzden her otomobil sahibinin bilmesi gereken çeşitli faktörler göz önünde tutularak çevreci otomobiller konusunda daha fazla özelliğe hakim olunabilir. Çevreci otomobillerin aynı zamanda ekonomik otomobil anlamına geldiği de unutulmamalıdır.

Devamı

Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

8 Mayıs 2014 Perşembe
Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

Beklentilerinizi yüksek tutmanız daha iyisini hak ettiğinizin en büyük göstergelerinden biridir. Daha iyisini hak edenler var olduğu sürece her alanda birileri mutlaka daha iyisini yapmak için uğraşacaktır. Yeni nesil yakıt istasyonu GO, işte tam olarak beklentileri yüksek olan, daha fazlasını hak ettiğine inananların markası olmayı hedefliyor ve şimdiye kadar var olanların yaptığından çok daha iyisini yapıyor. "Yolların en saygın yakıt istasyonu markası olmak" ise bu hedefin anahtar cümlesini oluşturuyor.

Devamı

Daha Uzun Bir Yol İçin Sizin Tercihiniz Hangisi?

4 Nisan 2014 Cuma
Daha Uzun Bir Yol İçin Sizin Tercihiniz Hangisi?

Otomobil dünyasının en büyük tartışmalarından biri hangi yakıt türünün daha avantajlı olduğudur. Benzin mi dizel mi yoksa otogaz mı? İster birinci el olsun ister ikinci el, araç satın alırken büyük hesaplar yapılır. Yılda yapılacak ortalama kilometreler hesaplanır, benzin fiyatları, mazot fiyatları birbiriyle yarıştırılır. Bu arada LPG için otogaz dönüşüm sistemleri maliyetleri de hesaplanır çünkü bir yanda benzinli mi dizel mi kavgası yapılırken diğer yandan LPG avantajları ikisinin de önüne geçmektedir.

Devamı

Daha İyi Bir Dünya İçin

4 Nisan 2014 Cuma
Daha İyi Bir Dünya İçin

Artık günümüzde her bilinçli bireyin temel gündem maddelerinden biri çevre. Doğal kaynaklar hızla tükeniyor, enerji ihtiyacı artıyor, dünya her zamankinden daha hızlı kirleniyor. Doğal olarak dünya, daha fazla çevreye duyarlı insana, teknolojiye ve oluşuma ihtiyaç duyuyor. Farklı sektörlerde yeni nesil teknolojilere baktığımızda öne çıkarılan en önemli özelliklerinin çevreci olmaları olduğunu görüyoruz. Otomobil sektöründen tutun da beyaz eşya ve enerji sektörüne kadar yeşil, yani çevreci teknoloji puan topluyor.

Devamı

GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

20 Mart 2014 Perşembe
GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

Yakıt sektörü dev bir sektör. Oyuncular büyük, kurallar sert ve adımlar keskin. Şimdi oyuna, kendi kriterlerini beraberinde getiren sıra dışı bir oyuncu dâhil oluyor. 50 yılı aşkın tecrübeyle Türkiye enerji sektöründe hizmet veren "Mavi Dev" İpragaz, akaryakıt markası GO'yu takdim etmekten gurur duyar!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye LPG pazarının lideri olan İpragaz, GO ile birlikte artık akaryakıt sektörünün de iddialı markalarından biri olmaya hazırlanıyor.

Devamı