GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

20 Mart 2014 Perşembe
GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

Yakıt sektörü dev bir sektör. Oyuncular büyük, kurallar sert ve adımlar keskin. Şimdi oyuna, kendi kriterlerini beraberinde getiren sıra dışı bir oyuncu dâhil oluyor. 50 yılı aşkın tecrübeyle Türkiye enerji sektöründe hizmet veren "Mavi Dev" İpragaz, akaryakıt markası GO'yu takdim etmekten gurur duyar!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye LPG pazarının lideri olan İpragaz, GO ile birlikte artık akaryakıt sektörünün de iddialı markalarından biri olmaya hazırlanıyor. İddiasını ise insana, geleceğe, araca ve yasalara saygılı olma düsturunda saklıyor. Yeni nesil yakıt istasyonu kavramıyla tanışmamızı sağlayan GO, farklı ve yenilikçi hizmet anlayışı ile kendisiyle yola çıkanlara farklı tecrübeler yaşatmayı hedefliyor. Peki, GO'yu farklı kılan nedir?

GO, yolların en saygın yakıt istasyonu olmak üzere tasarlandı. Tasarımında kullanılan renkler ise bu amacı desteklemek için ilhamını yollardan aldı. İnsana saygı ilkesini, müşteri-çalışan-bayi üçgeninde üst düzey memnuniyet paydası yaratarak sağladı. Geleceğe saygı için sorumluluk aldı ve her bir detay üzerinde, yarınlara bir dünya bırakmak için özenle çalıştı. Benzin, dizel ve otogaz ile çalışan tüm araçların ihtiyacını karşılayan alt yapısıyla, araca saygı felsefesini ortaya attı. Lider bir markanın ışığında ilerliyor olmanın sorumluluğuyla, atılan her adımda yasalara ve standartlara uyarak ve bunları uygulayarak güvenilirliğini ve dürüstlüğünü ispatladı.

GO Müşterisi Kimdir?

Daha iyisini hak ettiğini düşünen tüm araç sahipleri GO müşterisidir. Aracı ister benzinli ister dizel ister LPG'li olsun, yakıt satın alırken yüksek standartlarda hizmet almak isteyen herkesin yolu bir gün mutlaka GO istasyonlarından geçecek. GO ile birlikte İpragaz Otogaz, müşterisiyle kendine ait bir çatı altında buluşacak ve bu özel ürün kendine ve kullanıcısına yakışır bir şekilde GO istasyonlarında satışa sunulacak. Özel geliştirilmiş yakıt katkıları barındıran GO ENO serisi ile benzinli ve dizel araçlarda yakıt tüketimini düşürerek doğaya daha az karbon salımı gerçekleştirecek olan GO, aynı zamanda araç sahiplerinin tasarruf etmesini de sağlayacak.

GO istasyonlarına geldiğinizde hem yakıt satın alırken hem marketten alışveriş yaparken hem de tuvaletleri kullanırken GO'nun müşterisine verdiği değeri sonuna kadar hissedeceksiniz. Şimdi söyleyin, GO Yakıt ile yola çıkmaya hazır mısınız?

Etiketler
İlgili Yazılar