Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

8 Mayıs 2014 Perşembe
Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

Beklentilerinizi yüksek tutmanız daha iyisini hak ettiğinizin en büyük göstergelerinden biridir. Daha iyisini hak edenler var olduğu sürece her alanda birileri mutlaka daha iyisini yapmak için uğraşacaktır. Yeni nesil yakıt istasyonu GO, işte tam olarak beklentileri yüksek olan, daha fazlasını hak ettiğine inananların markası olmayı hedefliyor ve şimdiye kadar var olanların yaptığından çok daha iyisini yapıyor. "Yolların en saygın yakıt istasyonu markası olmak" ise bu hedefin anahtar cümlesini oluşturuyor.

İpragaz'ın yeni akaryakıt markası GO, her şeyden önce ürünleriyle ve hitap ettiği geniş kitleyle fark yaratıyor. Çevre dostu LPG'li araçlar için İpragaz Otogaz, dizel ve benzinli araçlar için ise GO ENO serisi katkılı akaryakıtlarıyla kaliteyi tek bir çatı altında topluyor. Bu ayrıcalıklı ürünlerin tüketiciyle buluştuğu alanlar, yani GO istasyonları ise size alışılmışın dışında tecrübeler yaşatmak üzere tasarlanarak, çağdaş ve yenilikçi bir algı oluşturuyor.

A Plus hizmet kalitesini, çevreye ve insanlığa saygılı bir tasarruf anlayışıyla buluşturan yeni nesil yakıt istasyonu GO'nun farklılıklarını şu şekilde sıralayabiliriz:
 

  • GO istasyonlarına girdiğinizde ilk gözünüze çarpacak şey ışıklandırma olacaktır. Tamamı LED olan aydınlatma elemanları elektrik tüketimini yarı yarıya indirerek enerji tasarrufu sağlıyor.
  • Enerji tasarrufu konusundaki duyarlılık yalnızca elektrikle sınırlı kalmıyor. GO istasyonlarında bulunan tuvaletlerde su tasarruflu ekipmanlar kullanılarak azalan su kaynaklarının tüketimine gerekli hassasiyet gösteriliyor.
  • Geri dönüşüm sizin için ne kadar önemliyse GO istasyonlarında da o kadar önemli. Ayrıştırılmış özel atık üniteleri ile atıkları hammadde olarak imalat sürecine geri kazandırıyor.
  • Geleceğe saygılı GO istasyonlarında bunların yanı sıra müthiş bir şıklık hakim. GO istasyonlarının marketlerine girdiğinizde kendinizi büyük bir metropolün merkezinde bulunan lüks bir kafeye girmiş gibi hissedersiniz. GO Market'te ince bir tasarım ve işlevsel bir iç planlama mevcuttur. Yerli ve yabancı markaların en taze ürünlerini bulabileceğiniz bu marketler yeni nesil yakıt istasyonu GO'nun gözbebeği.
  • Zihninizdeki yakıt istasyonu tuvaleti imajını tamamen silip atın. GO istasyonlarında yer alan tuvaletler tıpkı markette olduğu gibi ince ve şık tasarımı üstün teknoloji ile birleştiriyor. Elektrik ve su tasarrufu sağlayan ekipmanlarının yanı sıra kadın ve erkek tuvaletlerinin dışında çocuklu aileler için tasarlanmış özel aile tuvaletleri de GO istasyonlarının müşterilerine verdiği değeri gösteriyor.

GO istasyonları yola çıkmanın en güzel yanı olmaya aday. Bundan sonra molalarını, duraklarını ve ihtiyaç aralıklarınızı GO istasyonlarının bulunduğu noktalara göre belirlemeye hazır olun.

İlgili Yazılar