Araçlarda Performans Arttırmanın Yolları

29 Aralık 2014 Pazartesi
Araçlarda Performans Arttırmanın Yolları

Sadece rutin bakımlarla yetinmek yerine bazı birkaç ufak işlem yaparak aracınızdan daha iyi performans almanız mümkün. Motor gücünün artması, aracınızdan daha yüksek bir performans sergilemesini ve kullanım ömrünün artmasını sağlar. Taşıt sahiplerinin araçlarından alacakları verimi yükseltmek için takip etmeleri gereken bazı ipuçları bulunmaktadır. Bunun başında da periyodik yağ bakımların yanında uygun yakıt seçimi, yağ ve lastik seçimi gelmektedir.

Devamı

GO ENO Serisine Yakın Bakış

24 Eylül 2014 Çarşamba
GO ENO Serisine Yakın Bakış

Yüksek performans, temiz ve uzun ömürlü bir motor, çevreci ve tasarruflu bir sürüş tecrübesi... Gözünüz gibi baktığınız aracınızdan beklentileriniz bu yöndeyse bütün dikkatinizi kullandığınız yakıt üzerinde toplamanız gerekiyor demektir. İster benzin, motorin, ister LPG kullanıyor olun, beklentilerinizi karşılayacak ürünler bir adım uzağınızda. İpragaz'ın yeni akaryakıt markası GO, GO ENO Serisi'nde bir performans yakıtından beklediğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

Devamı

Yeni Nesil GO İstasyonlarında Yeni Nesil Mobil 1 Yağları

24 Eylül 2014 Çarşamba
Yeni Nesil GO İstasyonlarında Yeni Nesil Mobil 1 Yağları

Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonu GO, 2013 yılından bu yana Türkiye'nin farklı noktalarında "yolların en saygın yakıt istasyonu olma" misyonu ile hizmet veriyor. Motorun gerçek gücünde çalışması için geliştirilmiş olan ENO serisi benzin ve motorin ürünleri ile ekonomik ve yüksek performanslı ürün talebini karşılamak üzere geliştirilen İpragaz LPG, GO'nun lokomotiflerini oluşturuyor.

Devamı

Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

8 Mayıs 2014 Perşembe
Yeni Nesil Yakıt İstasyonuna Hayatınızda Yer Açın!

Beklentilerinizi yüksek tutmanız daha iyisini hak ettiğinizin en büyük göstergelerinden biridir. Daha iyisini hak edenler var olduğu sürece her alanda birileri mutlaka daha iyisini yapmak için uğraşacaktır. Yeni nesil yakıt istasyonu GO, işte tam olarak beklentileri yüksek olan, daha fazlasını hak ettiğine inananların markası olmayı hedefliyor ve şimdiye kadar var olanların yaptığından çok daha iyisini yapıyor. "Yolların en saygın yakıt istasyonu markası olmak" ise bu hedefin anahtar cümlesini oluşturuyor.

Devamı

Daha Uzun Bir Yol İçin Sizin Tercihiniz Hangisi?

4 Nisan 2014 Cuma
Daha Uzun Bir Yol İçin Sizin Tercihiniz Hangisi?

Otomobil dünyasının en büyük tartışmalarından biri hangi yakıt türünün daha avantajlı olduğudur. Benzin mi dizel mi yoksa otogaz mı? İster birinci el olsun ister ikinci el, araç satın alırken büyük hesaplar yapılır. Yılda yapılacak ortalama kilometreler hesaplanır, benzin fiyatları, mazot fiyatları birbiriyle yarıştırılır. Bu arada LPG için otogaz dönüşüm sistemleri maliyetleri de hesaplanır çünkü bir yanda benzinli mi dizel mi kavgası yapılırken diğer yandan LPG avantajları ikisinin de önüne geçmektedir.

Devamı

GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

20 Mart 2014 Perşembe
GO ile Yolculuğa Hazır mısınız?

Yakıt sektörü dev bir sektör. Oyuncular büyük, kurallar sert ve adımlar keskin. Şimdi oyuna, kendi kriterlerini beraberinde getiren sıra dışı bir oyuncu dâhil oluyor. 50 yılı aşkın tecrübeyle Türkiye enerji sektöründe hizmet veren "Mavi Dev" İpragaz, akaryakıt markası GO'yu takdim etmekten gurur duyar!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye LPG pazarının lideri olan İpragaz, GO ile birlikte artık akaryakıt sektörünün de iddialı markalarından biri olmaya hazırlanıyor.

Devamı